top of page

SYMPHONY OF THE CELLS-

Helende behandelingen met etherische olien

Als we ons goed voelen is ons lichaam in balans. Alles werkt dan met elkaar samen als een goed klinkende symfonie. Dat noemen we ook wel ‘homeostase’. Als we ons minder goed voelen en klachten ervaren, dan hebben we ons zelfherstellend vermogen om de balans terug te brengen. Als jouw lichaam niet sterk genoeg is om zich te wapenen tegen stress - een van de grootste oorzaken van disbalans/ziekten - dan kan je lichaam wel wat ondersteuning gebruiken.

Balans herstellen

Een Symphony of the Cells- behandeling helpt de homeostase van jouw lichaam te herstellen en te ondersteunen bij diverse klachten. Het protocol is ontwikkeld door Boyd Truman, die meer dan 20 jaar kennis en ervaring heeft met het gebruik van pure essentiële (ruim 10 jaar doTERRA)-oliën. De basis van een Symphony of the Cells-behandeling bestaat uit een aantal essentiële doTERRA-oliën, die volgens een vaste volgorde worden aangebracht op je rug en voeten. Elke olie heeft zijn specifieke werking op de verschillende organen, systemen of klachten. Een Symphony of the Cells-behandeling brengt jouw lichaam weer in balans.

In te zetten voor een veelheid aan klachten:

O.a. Rugklachten, hoge bloeddruk, fibromyalgie, chronische vermoeidheid, hoofdpijn, overgewicht, ziekte van Lyme of andere neurologische aandoeningen (zowel centraal als perifeer) en andere klachten (bv klachten voortkomend uit ‘verkeerde’ cellen) kunnen goed worden behandeld met Symphony of the Cells-behandelingen. Afhankelijk van je klacht (chronisch of niet) volstaat het om drie behandelingen in een week te ontvangen.

 

Diverse protocollen

Er zijn twaalf protocollen die voor verschillende doeleinden worden ingezet. Enkele protocollen zijn het Inflammatory Protocol, Neurologisch Protocol, Cardiovasculair Protocol, Forgive Protocol, Hormoon Balans Protocol en het Solar Protocol.

Welk protocol het beste werkt bepalen we aan de hand van de klachten en wensen. Hou rekening met ontgiftingsverschijnselen (bijvoorbeeld vermoeidheid, misselijkheid, verergering van de klachten). Bij een Symphony of the Cell-behandeling wordt je behandeld op je ruggengraat, voor een directe verbinding met cranio-sacrale vocht dat via het ruggenmerg naar onze hersenen loopt en een directe verbinding met ons zenuwstelsel heeft. Bedenk je dat je net zo gezond bent als de vloeistoffen waar je uit bestaat!

 

Mocht je voor een specifieke klacht deze behandeling willen ervaren , dan kan je een afspraak maken met mij via de mail: dewitteroosnu@gmail.com

Bijv. voor neurologische klachten is een langdurige behandeling noodzakelijk, maar het is dan mogelijk de olien  zelf aan te schaffen en een huisgenoot of vriend/vriendin kan ik dit leren.

Kosten:  Voor een behandeling van 60 minuten , inclusief gesprek vooraf, inclusief de geneeskrachtige olien die bij het protocol horen en gesprek met thee er na, betaal je € 50 .

Het is aan te raden, mocht je niet iemand in de buurt hebben die het je kan geven, om het protocol regelmatig te herhalen , dan kan je een strippenkaart nemen. Een strippenkaart van 7x is dan geen € 350 maar € 300.
bottom of page