top of page

Kosmische Healing

Kosmische healing , live of op afstand

Het is een spannende en ook prachtige tijd nu, waarin veel mensen grote transformaties doormaken. Oude patronen worden losgetrild en willen gevoeld en losgelaten worden. Dat uit zich fysiek vaak in klachten en we zijn er nu echt aan toe om de oorzaak aan te pakken. Stappen worden gezet van ego-bewustzijn naar harts-bewustzijn. Dit helpt ons om dieper contact te kunnen maken met wie we werkelijk zijn, met onze diepste essentie, ons diepste innerlijk hoger Zelf.

Massage kan dingen in beweging brengen en je weer dichter bij je lichaam en je gevoel brengen, kosmische healing gaat verder en helpt je karmische stukken, ook die zich in je lichaam hebben vastgezet, te kunnen transformeren en zo je dichter bij wie je in wezen bent te brengen, met liefdevolle hulp van mijn gidsen, engelen, verlichte Meesters, Buitenaardse genezers, natuurwezens en vele andere Lichtwezens.

Ik heb zelf mogen ervaren hoe krachtig en liefdevol zij meewerken. 

Hoe werk ik?

Als je komt voor een kosmische healing , ga ik eerst in gesprek met je om helder te hebben wat de vraag is. Maar ook als er geen duidelijke vraag is, kan je komen voor een healing , want er gebeurt altijd datgene wat op dat moment aan de orde is, ook als je je er niet van bewust bent. Dat heb ik een tijdje geleden kunnen ervaren met een vrouw die voelde dat ze een healing wilde, maar niet wist waarom. En er kwamen zulke essentiele dingen aan bod, die haar hele leven al een belemmering waren geweest. Ook laat ik degene vaak een of meerdere kaarten trekken , wat verhelderend in beeld brengt waar de focus op mag liggen.

Dan ga je comfortabel liggen op de massagetafel, lekker warm en evt. toegedekt en als je wilt kan je kiezen voor een zacht muziekje er bij. Ik stel me open en verwelkom mijn gidsen en helpers vanuit de Lichtwereld. Ik ben het kanaal via welke zij hun liefdevolle, helende werk kunnen doen. Dan laat ik me leiden naar wat er mag gebeuren en ga ik energetisch aan het werk. Vaak krijg ik boodschappen door voor degene die ligt, er komen helende beelden, helende edelstenen zet ik ook in, soms klank, net wat er nodig is. Energetisch word er veel ontladen, kou die er altijd zat wordt voelbaar, energie kan weer gaan stromen. Wat ik merk is dat het mensen vooral weer in hun kracht zet , in contact brengt met hun liefde, hun hart, hun zachtheid en vertrouwen in het leven.

En daardoor komt er ruimte voor wie jij werkelijk bent, voor je talenten, voor wat eigenlijk wilt in dit leven!

Wie zijn die helpers dan?

Afhankelijk wat er nodig is en speelt , kunnen dat er verschillende zijn. Mijn gidsen, engelen , de laatste tijd ook meestal tot mijn grote vreugde Maria Magdalena en Jeshua (Jezus), Vrouwelijke en Mannelijke meesters van de Witte broederschap zoals Quan Yin, Maria, Kuthumi, Merlijn, aartsengelen zoals Michael, Gabriel, Raphael en Uriel. Ook mijn team van buitenaardse helpers helpt mee vanuit hun liefdevolle dimensie. Verder ook wezens die verbonden zijn met de aarde: natuurwezens, boomwezens, dolfijnen en walvissen, eenhoorns etc. Ontroerend mooi hoe graag ze willen helpen en hoeveel intense en helende ervaringen er plaats mogen vinden door samen te werken met al die liefdevolle wezens. In lichtheid en met humor wordt er heel veel opgeruimd!

Praktische informatie:

Een kosmische healing duurt een uur, met gesprek vooraf en erna anderhalf uur. Kosten zijn € 75 totaal, met een kopje thee en water plus opname. De healing neem ik op en de opname krijg je verzonden, zodat je later nog eens de energie en de frequentie kunt oppakken en alles nog eens terug kunt horen. Vaak zorgt het meerdere malen terug horen van de sessie voor een verdieping en verdere verwerking van de sessie.

Afstandshealing:   

Je kunt ook kiezen voor een afstandshealing , als je ver weg woont of het om de een of andere reden niet lukt om te komen. Deze duurt 30/ 45 minuten ,we spreken dan een tijd af waarop je thuis rustig kunt gaan liggen of ontspannen zitten en waarbij ik me afstem op jou en ook samenwerk met alle liefdevolle Lichtwezens. Verrassend vaak wat er in zo'n korte tijd allemaal kan gebeuren! Meestal trek ik ook een inzichtkaart /kaarten voor je en komen er edelstenen op de massagetafel liggen die ook meewerken. De energie van essentiele olien en frequenties van klank worden vaak ook ingezet. Tijdens de healing maak ik een geluidsopname, die je dan krijgt toegestuurd via whatsapp.

Deze afstandshealing kost, inclusief opname, € 40. In totaal ben ik dan zeker wel een uur bezig, met voorbereiden, healing en afronding. Inclusief evt. kort nagesprek over de ervaringen en wat het heeft gedaan.

Je kunt een afspraak maken door mij een mail te sturen naar dewitteroosnu@gmail.com  

Een paar reviews van cliënten (anoniem i.v.m. privacy) :

Healing:

** Lieve Willy, onlangs een hele mooie healing van jou mogen ontvangen. Nu ben ik in staat om een aantal dingen uit het verleden in het juiste perspectief te zien. Ik ervaarde de sessie als een warm bad bij jou. Oprechte liefdevolle aandacht en inzichten die ik mee mag nemen in de zoektocht naar wie ik nou eigenlijk werkelijk ben. Fijn dat jij op mijn pad bent gekomen!

** Na een serie van 4 kosmische healingsessies:

Omdat ik al jaren regelmatig tegen dezelfde knelpunten aan loop en het me zelf niet lukte om daar in te veranderen heb ik een afspraak gemaakt om er achter te komen waar (bij mezelf) het probleem ligt. Na een intakegesprek waarin Willy de tijd neemt om elkaar te leren kennen waren we het er over eens om een afspraak te maken voor een Healing.

Na het intuïtief trekken van een inzichtkaart werd duidelijk waar de behandeling op gericht wordt.

Ik kon ontspannen gaan liggen op de behandeltafel en kreeg via Willy nuttige en wijze inzichten aangereikt. De sessie werd digitaal opgenomen en naar me toegestuurd zodat ik alles thuis nog eens goed op me in kon laten werken. Ook werden er mineralen/stenen , klankschalen ingezet en kocht ik een Bachbloesemremedie ter ondersteuning van het proces. Door zelf actief aan de slag te gaan met haar tips heb ik al na 4 behandelingen dingen verwerkt uit mijn jeugd waarvan ik niet wist dat daar mijn knelpunt vandaan kwam. Ik kan iedereen een Healing bij Willy aanraden die er voor open staat en het gewoon over zich heen laat komen. Ik kan nu zelfverzekerder en vrolijker verder, Bedankt!

Afstandshealing:

* Ik kreeg van Willy een afstandshealing, voor mij was dat de eerste keer om het op deze manier te mogen ervaren. Tijdens de healing voelde ik niet echt iets bijzonders , behalve dat ik het gevoel had dat er o.a. met edelstenen werd gewerkt. Dit bleek ook zo te zijn en toen ik de geluidsopname later beluisterde kon ik wel de healing voelen. Ook daarna vroeg ik regelmatig of de helpers en de stenen die het wilden, me wilden ondersteunen en ik kon dan direct hun energie voelen. Heel bijzonder. Voor mij geen verschil in werking van een gewone healing en een afstandshealing. Bedankt Willy!


* In April 2020 heb ik voor het eerst een afstands healing van Willy mogen ontvangen. Ze was me aanbevolen door een vriendin en ik stond er gewoon open voor, wilde zelfuitvinden of dit überhaupt zou kunnen functioneren. Het effect was verrassend intensief! Ik lag op mijn bed thuis en voelde dat er iets in mij energetisch gebeurde; het waren dermate intense gevoelens dat tranen in mijn ogen opstegen,tranen van bevrijding, van vreugde en opluchting. Na 20 min. stond ik op, de zon scheen in mijn kamer en met mijn gezicht in het warme licht bedankte ik vader Zon en moeder Aarde voor de healing.

Naar de opname ervan heb ik nog 3 of 4 keer geluisterd zo dat het effect nog dieper kon doorwerken. Ook heb ik over de verschillende kaarten en de edelstenen die Willy voor mijn healing intuitief koos met groot interesse gelezen. Een beschermende steen die Willy me aanraadde ben ik korte tijd erna tegen gekomen en het voelde echt fijn om die bij me te dragen.
Ik heb sindien nog meerdere keren een healing ontvangen en ze brachten me altjd verder in mijn ontwikkeling, in mijn bevrijding van oude gedachten, gevoelens en overtuigingen. Ik ben daarom ontzettend dankbaar dat ik Willy ben tegengekomen! Ze doet haar werk met zoveel liefde!
bottom of page