top of page

 Klankbeleving met Elayna Argatha

 

- de helende Frequenties van klank-

 

datum volgt nog

Het wordt steeds duidelijker dat muziek met bepaalde frequenties zeer goede effecten op het lichaam kan hebben. Onze verre voorouders wisten dit al, maar nu is dit ook wetenschappelijk bewezen.

In haar werk als energetisch klankbehandelaar heeft Elayna al vele mooie dingen zien gebeuren. 

Bijv. mensen met hersenletsel of ADHD worden zeer rustig in hun lichaam en hoofd na een behandeling in haar klankstoel.

Hoe werkt de klankstoel?

De stoel is voorzien van 18 snaren aan de linkerkant en 18 snaren aan de rechterkant, welke allemaal op de frequentie 423 Hz zijn gestemd. Iemand gaat in de klankstoel zitten en ik zit daarachter en bespeel ongeveer een half uur de snaren. Na dat half uur is het lichaam van die persoon totaal ontspannen op cel niveau, wat een rustgevend en vrij gevoel geeft. Bij mensen met dementie en Alzheimer zorgt de stoel voor rust in het hoofd waardoor ze ontspannen kunnen genieten van die dag en een paar volgende dagen.

 

Klankbeleving met verschillende instrumenten

Behalve de klankstoel heeft Elayna meerdere andere instrumenten op bepaalde specifieke frequenties die voor ondersteuning bij uiteenlopende aandoeningen zorgen. Deze vorm van behandelen kan ze bijna overal inzetten dankzij haar speciale mobiele klankbus.

 

Heeft u zin in een klankbeleving met verschillende instrumenten? Tijdens deze klankbeleving van Elayna kan je zowel de frequenties ondergaan als zelf bepaalde instrumenten bespelen. Zo heb ik zelf de klankstaaf van 528 HZ bij haar aangeschaft die zeer harmoniserend werkt en ondersteunt in de weg naar de 5e dimensie. Ook heeft zij klankstaven voor elke chakra. Deze zijn ook evt. aan te schaffen op de avond.

Voor meer info: kijk maar eens op haar site: https://www.elaynaofhollowearth.com 

 

Kosten: 25 euro, inclusief koffie/thee en wat lekkers. Contant ter plekke te betalen.

Datum: nog onbekend

Tijd: Van 20.00 uur tot 22.00 uur

Plaats: de Witte Roos , Prins Bernhardstraat 48 in Silvolde

Let op: er is max. plek voor 10 personen zodat ieder ook gelegenheid heeft om o.a. de stoel te ervaren en alles rustig kan beleven en de frequenties goed tot zich te nemen. Dus geef je op tijd op als je mee wilt doen.


Aanmelden via : dewitteroosnu@gmail.com

 


bottom of page