top of page

Eer de Tempel van je Lichaam 

vrouwenworkshop 

Verlang jij er ook naar om weer Vol in contact komen met de Godin in Jou? Om alle Goddelijke vrouwelijke Kracht, Liefde en Wijsheid weer in jezelf te Her-inneren, te Wekken en te Be-lichamen? 

Al in oude tijden werden godinnen aanbeden. In de matriarchale tijd was Zij zelfs de belangrijkste. Later werden de mannelijke Goden belangrijker en vanuit de Katholieke kerk werd het vrouwelijke zelfs gedegradeerd tot ( moeder) maagd of hoer.

Je bent als vrouw Nu in deze tijd geboren in een cultuur, waarin ogenschijnlijk het vrouwelijke haar erkenning en ruimte krijgt. Echter vanuit de patriarchale instituties en in het denken domineert helaas nog sterk het mannelijke. Dit werkt op alle lagen nog door.

In dit weekend gaan we de belemmeringen die je weerhouden om je innerlijke Godin ten volle te leven, onder ogen zien, doorvoelen en met “heartfullness”en lichtheid loslaten. Zodat er weer meer ruimte komt voor de ware Godin in jou.  

De Godin: Zij die Weet, Zij die Lief heeft. Zij die oerkracht in zich draagt en diep verbonden is met de natuur en haar natuur. Zij die één is met haar scheppende kracht in haar baarmoeder, met haar Licht , Liefde en Vreugde! 

Al deze aspecten gaan we in dit weekend BE-LEVEN en VIEREN! In zang, dans, meditatie, natuur en ook in BE-LICHAMEN.

Ook jouw lichaam, jouw Heilige tempel krijgt de nodige aandacht om ruimte te kunnen maken voor de Godin. We nodigen je uit om de liefdevolle hogepriesteres van je eigen tempel te worden. Dit doen we via het prachtige ritueel van ‘The Womb’ -een intens bevrijdend en bekrachtigend ritueel -, massage, dans , adem.

Dit alles om je nog bewuster te maken van hoe jij nog meer voor jouw Heilige Tempel kunt zorgen vanuit jouw Godinnen-schap.

In dit weekend zullen we elkaar als Vrouw en Sister dragen, begeleiden en inspireren. In onvoorwaardelijke liefde, vertrouwen en respect nabij zijn. Vanuit veiligheid mogen delen en helen. Mogen genieten en ontvangen. 

Aanmelding: Je kunt je rechtstreeks voor dit weekend aanmelden bij Manon van den Boorn via manonvdboorn@hotmail.com . Bij vragen kun je haar ook bereiken op 06 25004749.

Datum: nog nader te bepalen

Locatie: wordt nog bekend

Begeleiding: Willy ter Berg -dewitteroosnu@gmail.com 

Manon van den Boorn    Tel.nr. 06 25004749     manonvdboorn@hotmail.com


Prijs: Twee daagse Retraite    225 euro     (Inclusief koffie, thee, lekkers en fruit en diner zaterdagavond en creatieve materialen) )

Zelf mee nemen: Een yogamatje, dekentje, kussen, sokken, badjas, badhanddoek, slippers en een potluck lunch voor 2 dagen. 


bottom of page