top of page

Vrijdag 8 maart:

lezing: Oeroude magische krachtplekken van Sardinië

Door Samuele Pitzalis

 

In de lezing van Ard Pisa vorig jaar en ook in de mooie docu van Marijn Poels werd mijn aandacht getrokken naar Sardinië, een oeroud magisch eiland met ongelofelijk veel krachtplekken, bijzondere bronnen en oeroude bouwwerken. Er zijn vele krachtplekken op aarde, zoals o.a. Bosnië, Egypte, en ook Sardinie- die ons weer kunnen her-verbinden met onze Oerbron, met wie wij werkelijk zijn. Daarom komen ze nu ook meer en meer in de aandacht en trekken er veel mensen naar toe. 

 

Samuele Pitzalis , trotse Sardijn van geboorte , neemt ons mee op een bijzondere reis naar zijn geliefde oer-eiland. Een eiland , die niet alleen bekend is om zijn unieke plekken, maar ook vanwege de Blue Zone, waar gezond voedsel en een gezonde levensstijl, naast een gezonde omgeving en prachtige oer-natuur hier aan bijdraagt. Natuurlijk zie je op de Sardinië-'lezing'  bijzondere afbeeldingen van unieke bouwwerken op zijn oer-eiland. Afbeeldingen van krachtplaatsen, zeker, niet zomaar zo ongelofelijk dicht opeen gepakt. 

 

Hoe mooi dingen samenkomen: 8 maart is Internationale Vrouwendag. Het gaat er, juist in deze tijd, om  meer en meer afgestemd te zijn op ingevingen en intuïtie en om wat je vanuit het hart handen en voeten kunt geven, wilt geven. Het oer-vrouwelijke, diep verbonden met de aarde en met de kosmos, het hele universum, wat je op Sardinie ook nog sterk kunt ervaren. Want waar kwamen de oorspronkelijke bewoners van Sardinie vandaan, waar dienden al die bouwwerken voor, vele mysteries zijn nog onopgelost en misschien is dat ook maar beter. Laten er nog maar mysteries zijn…..

 

Ter inspiratie leer je tevens hoe de prehistorische plekken te gebruiken zijn voor een betere connectie met de Bron en met bronnen op aarde, in een lichtend netwerk.

 

In een Sardinië-verpakking gaat het dan ook eigenlijk over dat de Hemel op aarde niet eens een plek is, maar een stralende keuze. En alleen al het simpele feit dat je naar deze 'lezing' komt, betekent dat je bijdraagt aan een belangrijk fenomeen, tevens een keuze: light meets other light. 

 

Samuele organiseert ook reizen, samen met andere inspirators, naar Sardinie, wil je meer hier over weten, kijk dan op www.keepalivetours.com

 

Plaats van de lezing: de Witte Roos, Prins Bernhardstraat 48 in Silvolde

 

Datum en tijd:    vrijdag 8 maart, start 19.30 uur tot 22.00 uur

 

Kosten: €15, inclusief thee en lekkers, contant en gepast te betalen

 

Opgave bij Willy ter Berg via de mail: dewitteroosnu@gmail.com

Er is plek voor max. 30 mensen , dus wil je er bij zijn , geef je op tijd op!

423132328_10159351968796326_1217921183410436199_n.jpg
bottom of page