top of page

Massage-mogelijkheden:

Massage brengt alles weer in stroming in je lijf en in je leven! Dit kan op verschillende manieren en via verschillende vormen van massage. Ik heb vele opleidingen in massage en Reiki gevolgd, zodat ik ieder datgene kan bieden wat op dat moment nodig is:   Let op: i.v.m. hogere energiekosten is vanaf november 2022 elke massage € 5 duurder geworden! 

- Stoelmassage

- Reiki

- Voetreflexmassage

- Algehele ontspanningsmassage

- Deelmassage van hoofd,nek en schouders of nek,schouders,rug.

- Klankschaalmassage

- Borstpakkingen, waarbij ook deels massage, zie de pagina over borstpakkingen voor meer info.

- Aromatouch-massage, een helende massage met 8 therapeutische olien!

- Symphony of the Cells- een therapeutische behandeling, zie volgende pagina.

Heb je vragen of wil je meer informatie over een bepaalde vorm van massage, mail dan naar dewitteroosnu@gmail.com 

Shiatsu- stoelmassage: € 30 per keer. Een gesprekje vooraf, 30 minuten heerlijk ontspannen op een speciale stoel zitten, waarbij belangrijke energiebanen op rug , schouders, armen , handen en hoofd worden geactiveerd. Het fijne van deze stoelmassage is dat je het makkelijk kunt inpassen in je dagelijkse schema, je hoeft niet uit de kleren en je energie gaat heerlijk stromen, afvalstoffen worden versneld afgevoerd waardoor griep en op de loer liggende virussen geen kans krijgen.

Als het bevalt en je wilt het vaker , als een soort “onderhoudsbeurt” van je lijf, dan kan je een 5–massagekaart aanschaffen voor € 140 of een 10-massagekaart voor € 250, omgerekend heb je dan een superlekkere energieboost-massage voor €25 per keer! Deze zijn onbeperkt geldig.

Reiki: universele levensenergie- werkt op fysiek, energetisch, psychisch en geestelijk vlak diep ontspannend, helend en bevrijdend! Alles gaat stromen, geblokkeerde energie komt vrij, je komt weer dichter bij jezelf- bij je oorsprong.

€ 45 per behandeling van een uur, inclusief een gesprek vooraf en kopje thee. 

Voetreflexmassage: Een ontspannende en helende massage van je voeten - alle reflexzones worden gemasseerd en daarbij ook alles via je voeten in stroming gebracht. Je ligt ontspannen op de massagetafel, vaak begin ik met de chakra's te verbinden van hoofd naar voeten en start dan met je voeten : € 55 per behandeling van 75 minuten.

Totale ontspanningsmassage: Een behandeling van 90 minuten, waarbij ik diverse massagetechnieken combineer, zoals klassieke massage, Shiatsu, Reiki en voetreflexmassage , helemaal afgestemd op wat voor jou op dat moment nodig is. Ook kan ik de helende werking van klankschalen en klankstaven en de kosmische healing waar nodig inzetten.

Hierbij gebruik ik een natuurlijke massageolie met etherische olie van Doterra, aangepast aan de persoon en gesteldheid. Tevens een gesprek en kopje thee. In de winter ook een lekker warm bruisend voetenbad erbij!

Voor een behandeling van 90 min. vraag ik € 70 totaal, inclusief voetenbad en thee.

Wil je vaker dan kan je ook een strippenkaart aanschaffen voor 5 behandelingen, dan kost het € 325 totaal, dus € 65 per behandeling. Deze is onbeperkt geldig.


Klankhealing:  d.m.v. klankschalen en klankbuizen. De trillingen van klankschalen en klankbuizen werken harmoniserend op de chakra's en het hele lichaam. Elke klankbuis is op een bepaalde Herz gestemd, wat verschillende werking heeft op je cellen, en je chakra's. Tevens worden hoofd en voeten met een weldadige olie gemasseerd. Zeer ontspannend en vitaliserend!

Een klankmassage van een uur kost € 50


Aromatouch-massage: Een heerlijke opwekkende en ontspannende massage met kwalitatief zeer goede olien van DoTerra. Werkt zeer goed bij stress, ontstekingen, om te aarden en harmoniseren , het zenuwstelsel in balans te brengen en het lymfestelsel te stimuleren, zodat de afvalstoffen beter afgevoerd worden. Hierdoor wordt je immuunsysteem ook versterkt!

Met 8 verschillende essentiele olien: Balance, lavendel, tea tree, on guard (beschermende samenstelling) aromatouch, deep blue, sinaasappel en pepermunt. Een massage van een uur op zones van de rug en de voeten kost € 55. 


Deelmassage van hoofd, nek en schouders of nek, schouders, rug van 30 minuten kost € 35, inclusief kort gesprek vooraf.

bottom of page