top of page

Helende Borstpakkingen

                           Wil jij ook vitale en stralende borsten? 

Sinds april 2021 bied ik ook helende borstpakkingen aan met een helende aanvullende behandeling!

Borstverzorging is voor elke vrouw belangrijk, dit kan door o.a. droogborstelen, massage en borstpakkingen. Vrouwen slaan nl. emoties en afvalstoffen o.a. in hun borsten op. De borstpakkingen die ik inzet, zijn ontwikkeld door Alexandra Steverink en bevatten hoogwaardige producten zoals zuiver zout, kruiden, algen, klei en goud. Ze heeft ze "Heart Jewels" genoemd naar het Taoistische gezegde: "de borsten zijn de juwelen van het hart" 

Kijk voor uitgebreide informatie maar eens op haar site: www.borstpakkingen.nl


Wat ze o.a. zelf hier over vertelt: Alle pakkingen stimuleren de doorbloeding, ze voeden het borstweefsel en ondersteunen het natuurlijke reinigingsproces. Zo dragen ze bij aan een goede vitaliteit van het borstweefsel.

Op emotioneel vlak verzachten en reinigen de pakkingen en werken ze bevrijdend op emoties die in het borstgebied opgeslagen zitten. De pakkingen ondersteunen het blij en positief ervaren van je borsten in hun kwaliteiten en laten de borsten weer op een natuurlijke manier onderdeel zijn van je lichaamsbewustzijn.

Veel vrouwen hebben weinig liefdevol contact en waardering m.b.t. hun borsten. Die zijn er als het ware meer voor de ander, kind of partner maar vanuit hun hart een liefdevolle verbinding maken met de borsten en als vrouw blij zijn met jouw borsten is niet vanzelfsprekend. Borstpakkingen met ieder hun eigen kwaliteiten kunnen bijdragen aan een meer liefdevolle vrouwelijke aanwezigheid , verbonden met je hart.


               Voor wie is deze behandeling geschikt?


-Voor iedere vrouw die zelf wil bijdragen aan de vitaliteit van haar borsten, en die graag zachte en liefdevolle borsten wil hebben.

- Als je als vrouw altijd maar zorgt voor anderen en nu kiest om meer liefdevolle aandacht aan jezelf en je vrouwelijkheid te besteden.

-Als je je borsten als juwelen van het hart wilt laten stralen.

- Als je borstvoeding geeft.

- Als je problemen met of aan je borsten hebt of hebt gehad.De pakkingen:


Op de site www.borstpakkingen.nl vindt je uitgebreide info over elke pakking. De ingredienten zijn 100% natuurlijk. Met als basis witte klei, groene klei of algen. Alle 7 pakkingen bevatten energetisch versterkt Atlantisch zeezout. Daarnaast zijn kruiden en/of etherische olien van biologische kwaliteit toegevoegd.


De behandeling bij de Witte Roos:

Als je voor het eerst komt is er een kort intake gesprek onder het genot van een kopje thee. Welke pakking van de 7 voor jou op dat moment de juiste is , kunnen we in samenspraak en evt. na testen en/of pendelen kiezen. De ruimte is heerlijk verwarmd en ook de pakking wordt warm aangebracht. Met warme doeken wordt je heerlijk ingebakerd en kan de pakking haar werk doen. Intussen kan er healing plaatsvinden van jouw borst-hartgebied en evt. andere chakra's ( Ook zet ik de klankstaaf van 528 HZ in die specifiek helend op het hart-borstgebied werkt. ) en is er de mogelijkheid van een verzorgende voetmassage.

 Ik stem dit intuitief en ook in samenspraak met jou af. Ik beeindig de behandeling met het verwijderen van de borstpakking en het reinigen met warm water.

Er na is er nog gelegenheid om met een kopje thee ervaringen te delen en een mooie inzichtkaart te trekken. In totaal zijn we ongeveer anderhalf uur bezig.


                                    Kosten van de behandeling, inclusief intake, pakking en healing/ voetmassage is € 75.


                                                               Wil je een afspraak maken, mail dan naar dewitteroosnu@gmail.com  .

bottom of page