top of page

               "Geluk is degene willen zijn die je bent"                                -citaat van Anselm Grun Ik ben mijn loopbaan begonnen als leerkracht aan de basisschool en kwam via de Vrije School in aanraking met de antroposofie. Het mensbeeld, waar het spirituele een duidelijke plek krijgt, sprak me erg aan en er was herkenning. Daarna ben ik nog vele facetten van mezelf en het leven gaan verkennen via diverse opleidingen:

- het Klavertje, opleiding voor kunstzinnige therapie

- School voor Massage te Amsterdam

- Opleiding tot psychosynthese-counselor te Utrecht/Amersfoort

- meditatie begeleiden bij Petra den Dulk en Jan van Deenen

en vele inspirerende cursussen zoals Reiki,intuïtieve ontwikkeling, E.F.T. en Chi Neng QiGong

- opleiding tot Reiki master

- opleiding van TouchPro voor stoelmassage

- opleiding voor Cosmic& Flower therapeute bij Vincent Rikkerink

- Soul Body Fusion facilitator

- ET healing bij Centrum Beyond Medicine

- Access Consciousness Bars faciltator

Ook het samenleven met Frank, mijn levensmaatje, en Ayton en Dunya, onze 2 pleegkinderen , is een geweldige leerschool - in liefde, eigenlijk de beste die je kan hebben! In Wijk bij Duurstede heb ik een massagepraktijk gehad, met daarnaast werk in een natuurvoedingswinkel. In Winterswijk heb ik de praktijk voor psychosynthese opgezet.

Ook heb ik diverse cursussen gegeven op het gebied van creatieve zelfontplooiing,meditatie en bewustwording.Nu gebruik ik deze schat aan ervaring in mijn individuele sessies en cursussen.

Met lichtheid, helderheid, creativiteit en acceptatie . Acceptatie is voor mij de basis van groei en ontwikkeling: JA zeggen tegen wie je nu bent en wat nu is.  
bottom of page